Voorlichting

Dit is de goedgekeurde versie van deze pagina. Er is geen nieuwere versie.
 
Bedrijfsfunctie.png
Een bedrijfsfunctie is een gedragselement dat gedrag groepeert op basis van een bepaalde verzameling criteria (zoals vereiste bedrijfsmiddelen en/of competenties).

Eigenschappen

BeschrijvingHet bieden van allerlei (publieke) informatie aan klanten over bijvoorbeeld de organisatie en haar producten en diensten.

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
VoorlichtingSpecialiseert

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Kennisbank (Applicatiecomponent)RealiseertVoorlichting

Voorlichting is het geven van informatie door middel van communicatie. Het doel ervan is de ontvanger te ondersteunen in een keuze of beslissing of het vormen van een mening. Voorlichting kan gevraagd of ongevraagd plaatsvinden en is vaak grotendeels één richting op: de voorlichter is een expert op het gebied van de voorlichting. De rol van de ontvanger is vaak beperkt tot het stellen van vragen. Voorlichting kan op allerlei manieren plaatsvinden, vaak is de voorlichting mondeling, schriftelijk of via tv en film.

(bron: WikiPedia)
Property "Citaat" (as page type) with input value "Voorlichting is het geven van informatie door middel van communicatie. Het doel ervan is de ontvanger te ondersteunen in een keuze of beslissing of het vormen van een mening. Voorlichting kan gevraagd of ongevraagd plaatsvinden en is vaak grotendeels één richting op: de voorlichter is een expert op het gebied van de voorlichting. De rol van de ontvanger is vaak beperkt tot het stellen van vragen. Voorlichting kan op allerlei manieren plaatsvinden, vaak is de voorlichting mondeling, schriftelijk of via tv en film.
(bron
WikiPedia)" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.

XL&Blogs

XL&Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en
ontwikkelingen binnen XL&Knowledge?

XL&Links