Reproduceren

Dit is de goedgekeurde versie van deze pagina. Er is geen nieuwere versie.
 
Infrastructuurservice.png
Een infrastructuurservice is een extern waarneembare en voor de omgeving betekenisvolle eenheid van functionaliteit, aangeboden door een of meer nodes en aan de omgeving blootgesteld via eenduidige koppelvlakken.

Eigenschappen

BeschrijvingHet digitaliseren van fysieke documenten, afdrukken van documenten en vermenigvuldigen van documenten.

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
ReproducerenSpecialiseert

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Fax (Node)RealiseertReproduceren
Kopieerapparaat (Node)RealiseertReproduceren
Multifunctional (Node)RealiseertReproduceren
Printer (Node)RealiseertReproduceren
Scanner (Node)RealiseertReproduceren

Kopiëren is het maken van een duplicaat van een origineel. Het begrip kopiëren heeft een bijzondere betekenis in bepaalde onderdelen van de wet. Zo zijn er in de intellectuele eigendomswet situaties omschreven waarin kopiëren niet is toegestaan. Een zo getrouw mogelijke nabootsing van een grafisch kunstwerk wordt een reproductie genoemd. Een doel hiervan kan vermenigvuldiging zijn.

(bron: WikiPedia)
Property "Citaat" (as page type) with input value "Kopiëren is het maken van een duplicaat van een origineel. Het begrip kopiëren heeft een bijzondere betekenis in bepaalde onderdelen van de wet. Zo zijn er in de intellectuele eigendomswet situaties omschreven waarin kopiëren niet is toegestaan. Een zo getrouw mogelijke nabootsing van een grafisch kunstwerk wordt een reproductie genoemd. Een doel hiervan kan vermenigvuldiging zijn.
(bron
WikiPedia)" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.

XL&Blogs

XL&Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en
ontwikkelingen binnen XL&Knowledge?

XL&Links